KHA Snickers

KHA Snickers

Net zoals vele vrouwen heb ik ook minimaal 1 keer maand echt zin iets zoets!
Dit recept is voor mij dan ook een heerlijk alternatief.
Ze zijn zo lekker dat afblijven héél moeilijk gaat worden, maar ook dit mag ook weleens!

Benodigdheden:

  • 160 gram kookchocolade 85% pure chocolade 
  • 2 theelepels kokosvet
  • 2 etl sukrin of erythritol 
  • 2 etl pindakaas (ik heb de bio pindakaas gebruikt van de Lidl)
  • handje vol noten (amandelen, pinda's of walnoten)

 

Dit recept is voor 6 stuks, dus je hebt 6 cupcakes nodig

 

Recept:

Laat de chocolade smelten in een pannetje samen met de kokosvet en 1 eetlepel sukrin, vul een laagje in de cupcake met de gesmolten chocolade (houd nog wat over voor de afwerking). Plaats nu de cupcakes(ik heb ze in een muffin plaat gedaan) in de diepvriezer voor 10 minuten.

Meng ondertussen de pindakaas (als deze nog stijf is, plaats deze dan even in de magnetron) met sukrin of erythritol, hak de noten klein.

Pak nu de cupcakes uit de vriezer en vul deze met het pindakaas mengsel en bestrooi de gehakte nootjes erop, verdeel nu het restant chocolade over de pindakaas en je snicker bonbon is klaar!

Plaats het nog een half uur in de koelkast zodat de chocolade lekker hard kan worden.

Geniet ervan! 

Laat je me even weten, hoe je genoten hebt!

Voeg je toe aan mijn facebook groep

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.