Verzenden & retourneren

My Parcel Verzenden & retourneren

Gratis verzending bij bestelling vanaf 50,- euro!

Let op de gratis verzending bij 50,- euro geldt alleen voor Nederland, België en Duitsland

 


De verzendingen vinden plaats via PostNL inclusief trackingnummer zodat u precies kunt u zien waar u pakketje zich bevind en wanneer het geleverd wordt, bent u niet in de gelegenheid om het pakketje te ontvangen zal er altijd geprobeerd worden om het bij u buren af te leveren, is dit ook niet mogelijk dan zal het naar het dichtsbijzijnde postlocatie worden gebracht waar u het dan zelf kan ophalen, uiteraard zal er dan een briefje achter gelaten worden.


voor 15.00uur besteld heeft U het binnen Nederland de volgende werkdag in huis.
Let op dit geldt alleen met IDEAL betalingen binnen Nederland of via Mistercash, Sofort betalingen want deze internetbankier betaalmethoden zijn namelijk via onze website verbonden en zijn wij zeker van de betaling.  

Vindt u het echter prettiger om de betaling via bankoverschrijving te doen dan kan dat maar dan zullen wij u bestelling pas versturen zodra wij het bedrag van de bestelling op onze bankrening hebben staan. Heeft u hierover vragen neem dan alstublieft contact met ons via email [email protected] of via telefoon 0031 (0)458883598

Verzendingen binnen europa hebben een levertijd van 2 a 3 werkdagen. 
Nadat de betaling is ontvangen. my parcel verzenden & retourneren 

U Heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder van opgave reden te annuleren, mits de verzegeling is niet verbroken. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht U gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk-in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te kunnen maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 U heeft dus een periode van 14 dagen voor het melden van retour + nogmaals 14 dagen voor het retourneren zelf.