Detox thee afvallen

Min: €0 Max: €5

Er wordt wel eens gezegd dat afvallen ongezond is. Dit slechts gedeeltelijk waar. Tijdens een dieet komen er extra afvalstoffen vrij. Het is belangrijk dat het lichaam deze op de juiste manier kan afvoeren. Met detox thee afvallen helpt om deze afvalstoffen te verwijderen. Hiermee ondersteun je het lichaam in het natuurlijke proces. Daarnaast drink je voldoende water. Zo blijven de organen optimaal werken. De detox thee van Afslank 4 Me bevat reishi, een paddenstoel die bekend staat om zijn positieve eigenschappen.

 

Met detox thee afvallen: de werking

Bij detox thee heb je de keuze uit green tea. Vaak wordt gedacht dat green tea veel gezonder is tijdens het afvallen. Toch valt dit wel mee. Beiden theesoorten bevatten net zoveel antioxidanten. In green tea zit wat minder cafeïne in. Kan je met detox thee afvallen teveel cafeïne binnen krijgen? Het antwoord hierop is nee.

Deze speciale thee helpt je met het ontgiften van het lichaam. In ieder lichaam komen vrije radicalen voor. Dit zijn stoffen die vrijkomen tijdens de stofwisseling, maar ook door roken of zonlicht. Tijdens het afvallen worden koolhydraten, vetten of eiwitten afgebroken. Je kunt je voorstellen dat hier extra afvalstoffen of gifstoffen bij vrijkomen. Deze moeten door het lichaam worden afgevoerd. Dit doe je door het drinken van voldoende water. Daarnaast biedt middels detox thee afvallen de nodige ondersteuning. Bovendien bevat deze bijzondere ingrediënten.

 

De reishi paddenstoel

Met detox thee afvallen is bijzonder: in de thee bevindt zich de reishi paddenstoel. Deze paddenstoel wordt ook wel ganoderma genoemd. Van reishi is bekend dat het een positief effect op het immuunsysteem heeft. Bovendien bevordert het de stoelgang. Deze paddenstoel heeft ontgiftende eigenschappen, met name voor de lever. Ook is van deze paddenstoel bekend dat het de bloeddruk verlaagt en als ontstekingsremmer werkt. De reishi paddenstoel wordt al eeuwenlang gebruikt door Aziatische volkeren. De green tea bevat dit ingrediënt.

Het klaarmaken van de thee is zeer eenvoudig. Een zakje is voldoende voor een lekker kopje thee. Voeg 200 tot 250 milliliter water aan de thee toe. Voor de green tea maak je gebruik van gekookt water. Zo geniet je altijd van het lekkerste kopje thee.

 

Voldoende drinken en bewegen

Tijdens het afvallen ga je bewust om met voeding. Dit betekent niet alleen een verminderde calorie-inname, ook let je op het juiste voedsel. Het is belangrijk dat je voldoende vitamine en mineralen binnenkrijgt. Snelle koolhydraten en slechte vetten laat je liever staan. Met behulp van detox thee afvallen betekent minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag drinken. Ook voldoende beweging is erg belangrijk. Dit helpt met afvallen, ook voelt je je hierdoor veel beter. De overheid adviseert om minimaal een half uur per dag te bewegen.

Met detox thee afvallen gebeurt op een verantwoorde manier. De thee ondersteunt tijdens het afvallen, maar ook in de periode daarna. Voor blijvend gewichtsverlies blijft je altijd op de voeding letten. Zo ben je op de goede weg naar een gezond gewicht.


Geen producten gevonden...