Afval thee

Min: €0 Max: €5

Afvallen is niet altijd even gemakkelijk. De meeste diëten werken alleen voor de korte termijn. Een paar kilo’s afvallen en dan weer aankomen, hoe is het mogelijk? Dit wordt ook wel het gevreesde jojo-effect genoemd. Soms is een verkeerd dieet de oorzaak. Het lichaam reageert vooral op het soort calorieën dat je inneemt. Bij het afvallen is het daarom belangrijk om goed op de voeding te letten. Daarnaast zijn er diverse methoden om het afslanken te ondersteunen. Afval thee is een mooie manier om te combineren met het juiste dieet.

 

De werking van afval thee

Afslanken begint met jezelf verbeteren. Ze zeggen weleens: je bent wat je eet. De meeste mensen komen aan in gewicht door verkeerde voeding. Dit zijn niet alleen teveel calorieën, maar ook nog eens de verkeerde calorieën. Naar aanleiding van de voeding bepaalt het lichaam of het vetopslag hormonen aanmaakt. Het lichaam is dol op verkeerde calorieën. Deze zijn namelijk veel makkelijker op te slaan in het lichaam.

Het afslanken begint met het maken van een verantwoorde voedingskeuze. Daarnaast is het belangrijk om de vetverbranding te stimuleren. Ook het afvoeren van afvalstoffen kan effectiever. Afval thee heeft een detox werking. Dit wordt ook wel het ontgiften van het lichaam genoemd. Hierbij worden afvalstoffen of gifstoffen effectief afgevoerd. Erg belangrijk, want juist bij het afslanken komen deze afvalstoffen extra vrij. Afval thee zorgt er dus voor dat je lekkerder in je vel zit. Dit motiveert om nog meer af te vallen. Daarnaast heeft afval thee nog veel meer positieve effecten.

 

Voldoende drinken

Tijdens het afvallen is voldoende drinken uitermate belangrijk. Dit helpt om de afvalstoffen af te voeren. Daarnaast verhoogt het drinken van water de stofwisseling. Niet onbelangrijk, een hogere stofwisseling helpt meer vet te verbranden. Dat is precies wat je wil bereiken. Ook vermindert voldoende drinken het hongergevoel. Mocht je toch last houden van een hongergevoel, dan zijn een goede ondersteuning. Naast het drinken van 1,5 tot 2 liter water per dag, drink je elke dag een lekker kopje afval thee.

De speciale afval thee bevat reishi of ganoderma. Dit is een paddenstoel met geneeskrachtige werking. Reishi heeft een positief effect op het afweersysteem. Het verhoogt de weerstand en bevordert de lichamelijke conditie. Hierdoor zit je lekkerder in je vel. Ook is van reishi bekend dat het een gunstig effect op de bloeddruk heeft. Afval thee met reishi is dan ook een goede keus.

 

Op een gezonde manier afvallen

Het ziekenhuisdieet of crashdieet werkt kortdurend. Binnen een week val je soms tot 5 kilo af. Hierbij verlies je voornamelijk vocht. Probleem is dat het lichaam hier moeilijk mee om kan gaan. Een dieet dat niet werkt moet aangepast worden. Het is niet altijd nodig om op een ander dieet over te stappen. Vaak helpt het om je af te vragen hoe je het voedingspatroon kunt optimaliseren. Zo verlies je gewicht en ben je toch gezond bezig. Ook is het belangrijk om voldoende te bewegen. Dit ondersteunt het gehele proces van afslanken.

Geniet elke dag van een kopje afval thee. Even een moment voor jezelf en gelijk werken aan een gezondere levensstijl. Deze afval thee vind je bij Afslank 4 Me.


Geen producten gevonden...