Een dieet met Iers mos

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 4
Een dieet met Iers mos

Iers mos of carrageen is een zeewier dat past binnen een gezond dieet. Dit zeewier bevat belangrijke stoffen als jodium, zwavel en broom. Het is niet alleen gezond en lekker, het is een superfood met een geneeskrachtige werking. Zo helpt het bij overgewicht en verbetert de stofwisseling. Ben je op dieet of wil je afvallen, dan moet je zeker kennismaken met dit superfood.

Het verhaal achter Irish moss

Iers mos, wereldwijd beter bekend als Irish moss, wordt in de zomer tot de herfst geoogst. De kleur van dit zeewier varieert van geel tot bruin, met tinten als groen en rood ertussen. Zeewier wordt voornamelijk gegeten door vegetariërs, mensen met gezondheidsproblemen en personen die een dieet volgen. In zeer oude diëten wordt al verwezen naar Iers mos. Er is veel onderzoek gedaan naar dit zeewier. Hieruit is gebleken dat het helpt bij verschillende lichamelijke klachten, maar ook bij overgewicht.

Iers mos past goed binnen een verantwoord dieet. Wil je effectief afvallen, voeg dit product dan zeker aan je dieet toe. Zoek ondersteuning bij afslankdruppels, waardoor je minder moeite hebt met jouw dieet. Afvaldruppels bevatten krachtige ingrediënten waaronder de Afrikaanse mango en belangrijke aminozuren. Deze ingrediënten zorgen voor een hoger metabolisme. Dit betekent dat energie effectiever wordt verbrand, dit zie je al snel terug in je lichaamsgewicht.

Een ander voordeel is een vermindering van het hongergevoel. Een dieet is soms moeilijk vol te houden, vooral in het begin. Het lichaam is nog niet gewend aan jou aangepaste levensstijl en zal signalen van honger uitzenden. De ingrediënten in de afslankdruppels onderdrukken deze signalen, waardoor je minder snel naar verkeerde voeding grijpt. Wist je trouwens dat Iers mos ook voor een vol gevoel zorgt? De combinatie Iers mos en afslankdruppels zijn dan ook zeker aan te raden bij elk dieet.

Gebruik van dit zeewier

Wat is er mooier dan lekker eten en toch afvallen? Het zeewier is te gebruiken door een salade of een smoothie. Daarnaast wordt het zeewier veel als bindmiddel gebruikt, probeer het maar eens bij het maken van een soep of saus. Normaal zeewier heeft een vrij sterke smaak, Iers mos smaakt veel milder. Vergelijk het met de smaak van zeevruchten, dat is optimaal genieten van dit gezonde product. Combineer Iers mos met verschillende soorten groenten en volkoren producten.

Het is ook mogelijk om thee te trekken van Iers mos. Neem anderhalve gram van dit zeewier op een kop heet water. Voeg voor de smaak wat kaneel of zoethout toe, ook citroen of mint geeft de zeewierthee een extra smaak. Wil je eens een andere theesoort proberen, dan is er de detox reishi thee. Dit is thee met de bekende reishi paddenstoel, deze heeft een geneeskrachtige werking en voert gifstoffen goed uit het lichaam. Ook dit is onmisbaar wanneer je op dieet bent.

Ben jij al enthousiast geworden over Iers mos? Probeer het zelf uit en ontdek dat een dieet met de juiste middelen goed vol te houden is.

Reacties

 1. elena elena

  bij de web site pit&pit kan je bestellen. goede kwaliteit en service en prijzen. Al bij hen veel gekocht. Kijk de weg site en je zal je zelf zien. Ze hebben ook heek veel aan producten heel veel apart zoals peper salim, enz enz. Een echte aanrader

 2. Afslank4me Afslank4me

  Beste Caroline
  De gedroogde Ierse mos is verkrijgbaar in natuurwinkels en u kunt zelf op google of YouTube zoeken hoe deze Ierse mos gel gemaakt kan worden, daarna kunt u de gel toepassen in u maaltijden, zelf voegde ik deze toe aan mijn smoothie.

  Mvg,
  Afslank4me

 3. Afslank4me Afslank4me

  Beste Patricia

  De gedroogde Ierse mos is verkrijgbaar in (bijna) alle natuurwinkels.

  Mvg,
  Afslank4me

 4. Roge Caroline Roge Caroline

  Dit zou ik graag eens proberen want want il heb eèdieet gevolgd en alles was oké ik was heel blij.... na een operatie kreeg ik een burn-out heb ook Medicine gekregen en terug kilo's bij
  Ik ben ontgoocheld en ik zit weet dieper help mij aub!!!!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.