Hoe kan ik afvallen?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Hoe kan ik afvallen?

Vraag jij je vaker af, hoe kan ik afvallen zonder jojo-effect? Het antwoord ligt niet in een crashdieet, wel in een aanpassing van je levensstijl. Met een aantal kleine tot grote veranderingen is het mogelijk verantwoord af te vallen. Mensen met overgewicht doen er goed aan om 10% van hun gewicht te verliezen. Dit leidt tot een betere gezondheid en een goed gevoel. Het is vooral belangrijk om niet rond te lopen met een hongergevoel. Hierdoor is een dieet veel gemakkelijker vol te houden, welk dieetprogramma je ook kiest.

Kies een dieet dat bij je past

Hoe kan ik afvallen is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Er zijn veel verschillende soorten diëten, van het 1-dag dieet tot het zuiveldrankdieet. Veel diëten missen belangrijke voedingsstoffen, waardoor dit geen geschikt dieet voor de lange termijn is. Andere diëten laten je te snel afvallen, ook deze zijn niet lang vol te houden. Het juiste dieet volg jij moeiteloos of met wat hulp en aanpassingen. Alleen zo is het mogelijk om tot een blijvend gewichtsverlies te komen.

Het Voedingscentrum adviseert over gezonde voeding. Volgens het Voedingscentrum is het belangrijk om gevarieerd te blijven eten en een dieet te kiezen dat de calorie-inname beperkt. Geen vreemd advies, want je verliest alleen gewicht wanneer je meer energie verbrandt dan dat er binnenkomt.

Wat er af is, blijft er ook af

Uitgangspunt bij een dieet is blijvend gewichtsverlies. Dit betekent dat je de levensstijl aanpast, zodat je ook na het dieet goed op gewicht blijft. Kies daarom voor langzaam afvallen, verspreid over enkele maanden tot jaren. Op deze manier is het veel makkelijker vol te houden. Vind je het toch moeilijk om een dieet te volgen of vraag jij je af: hoe kan ik afvallen en dit vol blijven houden? Zoek dan ondersteuning met afslankdruppels. Deze druppels bevatten waardevolle ingrediënten zoals de Afrikaanse mango. Ook toegevoegd aminozuren dragen positief bij aan het afslanken. Dankzij afslankdruppels wordt het hongergevoel verminderd, bovendien versnelt het de stofwisseling.

Drink voldoende water

Maak je gebruik van afslankdruppels, dan zal je merken dat het hongergevoel vermindert. Om dit nog eens extra te ondersteunen drink je minimaal 2 liter water per dag. Niet alleen heb je sneller een voller gevoel, ook voert het water vrijgekomen gifstoffen af. Deze gifstoffen komen gedoseerd vrij wanneer je gewicht verliest en zijn een gevolg van vetverbranding. Wist je dat water drinken ook nog eens goed is voor de huid, spieren en gewrichten?

Blijf voldoende bewegen

De mens is niet gemaakt om stil te zitten. Veel mensen vragen zich dan ook af: hoe kan ik afvallen zonder intensief sporten. Het uitoefenen van een zware sport is niet nodig om gewicht te verliezen. Beweeg minimaal een half uur per dag, denk hierbij aan wandelen, fietsen of zwemmen. Wil je toch een sport uitoefenen, bouw dit dan rustig op. Drink tussendoor voldoende vocht en eet na het sporten een lichte en eiwitrijke maaltijd. Neem 3 keer per dag 10 afslankdruppels, dan zal je merken dat je sneller resultaat bereikt. Dankzij bovenstaande tips is het ook voor jou mogelijk om effectief gewicht te verliezen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.