Reishi thee

Min: €0 Max: €5

Tijdens het afslanken kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Dit maakt het eenvoudiger om een dieet goed vol te houden. Reishi thee kent vele positieve eigenschappen. Het ondersteunt niet alleen bij het verliezen van gewicht, ook helpt het bij het ontgiften van het lichaam. Dit wordt allemaal bereikt dankzij de speciale ingrediënten. De reishi paddenstoel wordt al eeuwenlang gebruikt door Aziatische volkeren. Ze erkennen de geneeskrachtige werking als geen ander. Reishi thee is verkrijgbaar bij Afslank 4 Me.

 

Afvallen met reishi thee

Vol goede moed aan een dieet beginnen en er later achter komen dat dit toch wel zwaar is. Het is helemaal niet vreemd om tijdens een dieet een terugval te krijgen. Zowel lichaam als geest moeten zich aanpassen aan de nieuwe levensstijl. Ter ondersteuning zijn er verschillende mogelijkheden. Reishi thee ondersteunt op zijn eigen manier. Zo ontdekken veel mensen dat ze dankzij de reishi paddenstoel gewicht verliezen. Ook voelen gebruikers zich minder snel vermoeid. Dit geeft de motivatie om meer te bewegen.

 

Ontgiften van het lichaam

Ieder lichaam bevat afvalstoffen of gifstoffen. Dit is een normaal verschijnsel bij de stofwisseling. Tijdens het afvallen komen meer gifstoffen vrij. Het is belangrijk dat deze op een goede manier worden afgevoerd. Voldoende water drinken ondersteunt dit proces. Daarnaast gebruik je reishi thee. Dit helpt de afvalstoffen sneller af te voeren. Ook heeft deze thee een positief effect op de bloeddruk en het immuunsysteem. Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van deze paddenstoel. Tijdens onderzoeken met diermodellen is naar buiten gekomen dat reishi het slechte cholesterol verlaagt. Ook beschermt het de lever. Reishi thee helpt om vrije radicalen af te breken. Dit is een verantwoorde keuze tijdens het afvallen.

 

Groene thee 

Deze theesoort bevatten veel antioxidanten en zijn dus goed. In groene thee zit wat minder cafeïne.  Een kopje reishi thee is voldoende om ondersteuning te bieden tijdens het dieet. Gebruik maximaal twee kopjes thee per dag. Maak er gelijk een genietmomentje van, waarbij je even tot rust komt.

Drink dagelijks voldoende water. Zo worden afvalstoffen goed afgevoerd. Bovendien blijven de organen optimaal werken. Let tijdens het dieet op het gebruik van gezonde voeding. Dit is erg belangrijk om op een verantwoorde manier af te vallen. Ook na het dieet blijf je op de voeding letten. Beweging is onmisbaar, zowel tijdens als na het dieet. Gebruik reishi thee dan ook altijd in combinatie met gezonde voeding, voldoende water en lichaamsbeweging. Alleen zo kan het beste resultaat bereikt worden. Lukt het niet om zelf af te vallen, vraag dan advies aan een diëtist. Ter motivatie kan het helpen om naar een sportschool te gaan.

Ontdek zelf de positieve eigenschappen van reishi thee. Verkrijgbaar bij Afslank 4 Me


Geen producten gevonden...