Groene thee afvallen

Min: €0 Max: €5

Groene thee wordt al eeuwenlang gedronken om zijn positieve effecten op het lichaam. In de traditionele Chinese geneeskunde werd het voor het eerst gebruikt als geneesmiddel. Tweederde van de wereldbevolking dringt geregeld groene thee. Kun je met groene thee afvallen? Dit is een veelgestelde vraag. Met groene thee afvallen is mogelijk, maar alleen wanneer het juiste dieet gevolgd wordt.

 

Hoe met groene thee afvallen?

Ruim driekwart van de Nederlanders gelooft dat groene thee veel gezonder is. Groene thee is niet specifiek gezonder dan zwarte thee. Wel bevat groene thee minder cafeïne. Beide theesoorten bevatten belangrijke antioxidanten. Afslanken met groene thee is mogelijk wanneer deze voorzien is van extra ingrediënten. Een voorbeeld hiervan is reishi. De bekende reishi paddenstoel geeft een boost aan het immuunsysteem, beschermt de lever en verlaagt de bloeddruk. Reishi thee wordt al lang binnen de Chinese geneeskunde gebruikt. In het westen worden de effecten van de reishi paddenstoel uitgebreid onderzocht.

Voldoende drinken tijdens een dieet is altijd belangrijk. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Bovendien blijven de organen optimaal werken. Het drinken van groene thee is een manier om het lichaam te voorzien van de nodige antioxidanten. Dit beschermt de lichaamscellen tegen vrije radicalen. Bovendien werkt groene thee ontstekingsremmend. Ook is hiervan bekend dat het de stofwisseling versnelt. Dit zorgt voor een betere vetverbranding. Kortom, met groene thee afvallen is een verantwoorde keuze.

 

Gezonde voeding en groene thee

Met groene thee afvallen gaat veel verder dan alleen het drinken van een kopje thee. Zo let je dagelijks op de voeding. Het is hierbij belangrijk dat je lichaam voorzien wordt van de nodige vitaminen en mineralen. De calorie inname beperken zorgt ervoor dat je lichaam opgeslagen vet gaat verbranden. Lichaamsbeweging is hierbij onmisbaar. Beweeg minimaal een half uur per dag waaronder wandelen, fietsen of zwemmen. Door spieren op te bouwen zorg je voor een hogere stofwisseling, zelfs in rust.

Met groene thee afvallen zorgt voor de nodige ondersteuning. Zo kun je het dieet gemakkelijker volhouden.

 

Ingrediënten van groene thee met reishi

De reishi green tea is verkrijgbaar bij Afslank 4 Me. De ingrediënten bestaan uit 2,1 gram groene thee en 0,9 gram reishi. Groene thee wordt bereid uit de jonge bladeren van de theeplant. Groene thee heeft een natuurlijke smaak en dankt zijn kleur aan het korte fermentatieproces. Dit betekent dat er amper zuurstof is toegevoegd aan het blad. Hierdoor blijven vitamines en mineralen in hoge mate behouden.

Groene thee verlaagt de bloeddruk en verkleint de kans op een beroerte. Daarnaast verlaagt het de kans op diabetes type 2. Deze gezondheidseffecten worden bevestigd door het Voedingscentrum.

Reishi bevat belangrijke vitamine en mineralen. Het is goed voor het immuunsysteem en werkt beschermend bij infectieziekten, reumatoïde artritis en andere aandoeningen. Met reishi groene thee is afvallen kiezen voor een goede gezondheid. Deze is verkrijgbaar bij Afslank 4 Me. 


Geen producten gevonden...