Afvallen met een trage schildklier

  • Posted on
  • By Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Afvallen met een trage schildklier

Heb jij te maken met een trage schildklier? Naast verschillende klachten is ook de spijsvertering verstoord. Je komt langzaam aan in gewicht, zelfs wanneer je weinig eet. Afvallen lijkt bijna onmogelijk met een trage schildklier. Toch wil jij wat gewicht verliezen, dit is goed voor de gezondheid en geeft je een goed gevoel. We geven tips voor mensen met een trage schildklier. Afvallen vormt geen hoge drempel meer, zodat ook jij op weg bent naar een gezond gewicht.

Invloed van de schildklier op je lichaam

De schildklier is een klein orgaan, vlak onder je strottenhoofd. De schildklier produceert schildklierhormonen, deze zijn onmisbaar voor de verbranding van overtollige vetten en het vrijmaken van opgeslagen energie. Bij een traag werkende schildklier spreken we van hypothyreoidie. Dit kan ontstaan als gevolg van een ziekte, soms zelfs na een keelontsteking. Weet je niet zeker of je last hebt van een trage schildklier? Afvallen lukt niet, daarnaast heb je klachten als ernstige vermoeidheid, een opgeblazen gezicht en soms hartproblemen. Ga bij klachten altijd langs de huisarts, deze kan de diagnose stellen.

Dieet bij een trage schildklier

Ook al heb je last van een trage schildklier, afvallen is zeker mogelijk. Laat je bij een langzaam werkende schildklier altijd behandelen door een arts, in de meeste gevallen krijg je medicijnen. Neem deze medicijnen volgens voorschrift in, ze zorgen ervoor dat het tekort aan schildklierhormonen wordt aangevuld. Blijft goed op je voeding letten en beweeg voldoende. Verminder de calorie inname, dit helpt om opgeslagen vetten te verbranden.

Ter ondersteuning gebruik je afslankdruppels van Afslank4me.nl. De ingrediënten stimuleren de stofwisseling, waardoor er vetverbranding plaatsvindt. Ook helpen de afslankdruppels het hongergevoel verminderen. Hierdoor grijp je minder snel naar snacks of ongezonde voeding. Ondertussen maak je de lekkerste caloriearme recepten klaar, die ook te vinden zijn op onze Facebookpagina.

Water drinken is zeker nodig bij een trage schildklier. Afvallen kan alleen wanneer gifstoffen goed worden afgevoerd. Water ondersteunt dit hele proces, geeft je sneller een voller gevoel en hydrateert de huid van binnenuit. Belangrijk, want juist bij een traag werkende schildklier heb je snel last van een droge huid. Dankzij voldoende water drinken voel jij je goed van binnen en buiten.

Gebruik van afslankdruppels

Weet jij al hoe je afslankdruppels gebruikt? Een flesje natuurlijke afslankdruppels bevat 60 milliliter hormoonvrij concentraat met African mango complex en aminozuren. Dit is voldoende voor ongeveer 5 weken. Neem 3 keer per dag 10 druppels in, bij voorkeur voor de maaltijd. De afslankdruppels geven je het juiste steuntje in de rug, ook met een trage schildklier. Afvallen met een traag werkende schildklier is lastig maar niet onmogelijk.

Vergeet niet voldoende te bewegen, liefst minimaal een half uur per dag. Door te bewegen spreek je de opgeslagen energie aan. Hierdoor wordt de stofwisseling verhoogd, met het gevolg dat vetten sneller worden afgebroken. Zorg dat je op een gezond gewicht blijft, dit is mogelijk met wilskracht, doorzettingsvermogen en de ondersteuning van afslankdruppels.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published