Reishi Mocha koffie

Reishi mokka koffie bevat ganoderma lucidum. Deze paddenstoel beschermt het lichaam tegen gifstoffen. Een goede en lekkere ondersteuning tijdens een dieet.

Een heerlijk kopje reishi koffie met een vleugje mokka. Deze koffie is zeer geschikt tijdens het afvallen en ontgiften van het lichaam. Het ingrediënt ganoderma maakt de mokka koffie zo gezond.

De koffie is afkomstig van de arabica koffieplant. 100% biologische ingrediënten maken deze koffie cafeïnevrij. Teveel cafeïne kan een onrustige invloed op de gezondheid hebben. Vooral bij het ontgiften van het lichaam werkt teveel cafeïne tegen.

De reishi mokka koffie bevat een krachtig ingrediënt: de ganoderma lucidum. Deze paddenstoel werd voor het eerst door Aziatische volkeren gebruikt en is hier nog steeds populair. Al eeuwenlang staat de paddenstoel bekend om de geneeskrachtige werking. Hier is veel onderzoek naar gedaan. Hieruit is gebleken dat reishi de bloeddruk verlaagt. Ook werkt het beschermend tegen hart- en vaatziektes en infecties. Tijdens een dieet biedt reishi mokka koffie de nodige ondersteuning.

Afvallen en ontgiften

Sommige mensen ontdekken dat ze dankzij de reishi paddenstoel meer gewicht verliezen. Dit effect wordt groter door de calorie inname te beperken en te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Tijdens een dieet komen gifstoffen vrij. De lever moet deze afbreken en afvoeren. Deze koffie ondersteunt dit proces.

Eén tot twee kopjes reishi mokka koffie voorzien in de dagelijkse benodigde dosering reishi. We adviseren om het water niet te laten koken maar te verhitten tot 80 tot 85 graden Celsius. Hierdoor blijven de toegevoegde ingrediënten optimaal werken. Het is belangrijk om na ieder kopje reishi koffie een glas water te drinken. Dit versnelt het ontgiften. Tijdens een dieet drink je minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag. Hierdoor blijven de organen in goede conditie.

Een verpakking mokka koffie bestaat uit 20 zakjes van elk 20 gram. Een zakje bevat 6 gram ganoderma, 12,5 gram mokka koffiebonen en een toevoeging van bamboesuiker en melkpoeder. Het is niet nodig om aan deze koffie extra suiker toe te voegen. Zo past de reishi mokka koffie binnen een gezond dieet.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen