Reishi Latte koffie

Reishi latte koffie, gezonde koffie met een vleugje melk. De toegevoegde reishi paddenstoel heeft een detox werking. Ondersteunt tijdens een dieet.

Een kopje latte koffie met een vleugje melk is een moment van genieten. Bijzonder is de toegevoegde ganoderma paddenstoel, dat bekend staat om zijn positieve gezondheidsvoordelen. Deze koffie ondersteunt een dieet en het ontgiften van het lichaam. Reishi latte koffie is daarom een verantwoorde keuze.

De Arabische koffiebonen geven de latte koffie een volle smaak. Arabica koffie bevat minder cafeïne dan robusta koffie. Een teveel aan cafeïne is een aanslag op de lever. Juist tijdens een dieet moet de lever optimaal kunnen werken, hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Reishi koffie bevat ruim 30% ganoderma lucidum. Wereldwijd staat deze paddenstoel bekend om zijn geneeskrachtige werking. De aanwezige antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen. Daarnaast helpen de bestanddelen met het ontgiften van het lichaam. Afvallen met deze koffie maakt het leven net even wat gemakkelijker.

100% biologische koffie

Deze koffie is op milieuvriendelijke wijze verkregen. De natuurlijke ingrediënten zorgen voor een volle smaak. Van latte koffie geniet je ieder moment.

Tijdens een dieet is het belangrijk om voldoende te drinken. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Om dit proces te ondersteunen drink je dagelijks een kopje reishi latte koffie. De toegevoegde ingrediënten zorgen ervoor dat de lever optimaal functioneert. Antioxidanten versterken het immuunsysteem.

Drink na ieder kopje reishi koffie een glas water. Hiermee help je het lichaam met het afvoeren van de gifstoffen. Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag. Let bij een dieet op de calorie-inname. Een verminderde calorie-inname en voldoende lichaamsbeweging leidt tot gewichtsverlies. De reishi latte koffie bevat zeer weinig calorieën. Hiermee past deze koffie binnen een caloriearm dieet.

De reishi koffie is afkomstig uit China. Een verpakking bevat 20 zakjes koffie. Een zakje van 20 gram bestaat uit 6 gram ganoderma en 12,4 gram koffiebonen. Hieraan is 1 gram bamboesuiker en 0,6 gram melkpoeder toegevoegd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen