Reishi Black koffie

Black reishi koffie met ganoderma lucidum ondersteunt bij het afvallen en ontgiften. Geniet dagelijks van een heerlijk kopje cafeïnevrije koffie.

Lees meer...

Liefhebbers van koffie kunnen ook tijdens een dieet genieten van een heerlijk kopje koffie. De black reishi koffie is 100% biologisch en bevat de toevoeging reishi of de ganoderma paddenstoel. Van deze paddenstoel zijn verschillende positieve eigenschappen aangetoond.

Koffie is afkomstig van de bonen van de koffieplant. De karakteristieke smaak wordt beïnvloed door zonuren, de wind en de omgeving. In gewone koffie zit cafeïne. Deze zwarte koffie is cafeïnevrij. Van cafeïne is bekend dat het de werking van de lever kan beïnvloeden. Ook het slechte cholesterol kan stijgen. Door te kiezen voor cafeïnevrije koffie kunnen gifstoffen goed door de lever worden afgevoerd.

Een belangrijke toevoeging is de reishi paddenstoel. Deze wordt al eeuwenlang gebruikt binnen de traditionele Chinese geneeswijze. De ganoderma lucidum staat bekend om de geneeskrachtige werking. Zo is reishi niet alleen ontstekingsremmend maar verlaagt het ook de bloeddruk. Daarnaast bevat zowel de reishi paddenstoel als koffie van nature belangrijke antioxidanten.

Ontgiften tijdens het afvallen

Tijdens een dieet komen er wat meer afvalstoffen dan normaal vrij. De lever moet deze afvalstoffen goed kunnen afbreken. Om dit proces te ondersteunen is er de black reishi koffie. Een dagelijkse dosering van deze koffie zuivert het lichaam en laat je fitter voelen.

De reishi koffie is gemaakt van 100% biologische ingrediënten. De analysecertificaten staan voor een uitstekende kwaliteit. We adviseren om tweemaal daags een kopje black reishi koffie te drinken. Om het ontgiften goed te ondersteunen is het belangrijk om minimaal 1 glas water na een kop reishi koffie te drinken. Voldoende water drinken zorgt voor een goede afvoer van gifstoffen.

Een verpakking black reishi koffie bevat 20 zakjes koffie. Een zakje koffie van 10 gram bevat 3 gram ganoderma en 7 gram arabica koffiebonen. Maak bij de bereiding van dit product gebruik van water met een temperatuur van 80 tot 85 graden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen