Groene Reishi thee

Groene reishi thee met de lakzwam staat bekend om de vele positieve eigenschappen. Gezond en lekker, ideaal tijdens een dieet. Helpt het lichaam ontgiften.

Groene thee staat al eeuwenlang bekend om de krachtige voordelen. Groene thee met toegevoegde reishi biedt ondersteuning bij het afvallen. Het helpt bij het afvoeren van gifstoffen, daarnaast bevat deze thee veel antioxidanten. Groene reishi thee is dan ook een uitstekende keuze ter ondersteuning van elk dieet.

Deze drank wordt geproduceerd van de jonge bladeren van de theeplant. Direct na de oogst worden de bladeren behandeld met stoom. Hierdoor vindt er geen oxidatie plaats en blijft de groene kleur behouden. Groene thee bevat catechinen, stoffen die als antioxidant in de theeplant voorkomen. Deze stoffen werken ontstekingsremmend, bacteriedodend en antiviraal. Bovendien versterken ze de weerstand.

Een waardevolle toevoeging aan de reishi drank is de reishi paddenstoel oftewel ganoderma lucidum. Deze lakzwam staat bekend om zijn geneeskrachtige en beschermende werking. Bovendien geeft het een boost aan het immuunsysteem. De toegevoegde reishi versterkt het effect van groene thee.

Afvallen met groene reishi thee

Ieder lichaam bevat afvalstoffen. Deze stoffen komen extra vrij tijdens het afslanken. Het is belangrijk dat de afvalstoffen op een juiste wijze worden afgevoerd. De thee van JM ondersteunt dit proces. Daarnaast is groene thee een heerlijke caloriearme drank tijdens een dieet. Groene thee versnelt de stofwisseling, waardoor je meer calorieën verbrandt. Dit kan net dat beetje extra ondersteuning geven.

Deze reishi thee is geen wondermiddel. Het is daarom belangrijk om goed op de dagelijkse calorie inname te blijven laten. Ook voldoende water drinken is onmisbaar. Zo worden afvalstoffen goed afgevoerd en blijven de organen optimaal werken.

JM groene reishi thee is 100% biologisch en voorzien van originele certificaten. Een verpakking bevat 20 zakjes groene thee. We bevelen een dosis van 2 zakjes per dag, er zit geen maximum aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Een zakje van 3 gram bevat 0,9 gram reishi/ ganoderma en 0,9 gram reishi groene thee.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen