Geengedoedieet, veel eten en toch afvallen?

Geengedoedieet, veel eten en toch afvallen?

Waarom 4 tot 6 kleine maaltijden meer gezondheidsvoordelen geeft

Veel Eten en toch afvallen?

Ja, deze zin klinkt heel vreemd, ik moet bekennen vond ik ook!

Maar eigenlijk ook wel weer heel logisch, mensen met overgewicht hebben vaak last van een trage stofwisseling waardoor het hongergevoel sneller opgewekt wordt.

Honger hebben is eigenlijk heel slecht voor het lichaam, wanneer iemand namelijk honger heeft, denkt het lichaam: 'He ik krijg eindelijk eten(brandstof) ik zal maar genoeg vragen want wie weet hoelang het weer duurt voordat ik weer eten(brandstof) krijg' Hierdoor gaat het verbrandingsproces op een hele andere manier dan als men regelmatig op tijd en de juiste voeding nuttigt.

 

Alle voordelen op een rijtje met 5 tot 6 kleine maaltijden:

 

 • Verhogen de stofwisseling
 • Verhogen de vetverbranding
 • Vermindert vetopslag
 • Verbeterd het verteringsproces
 • Geven je heel de dag energie
 • En je hebt een beter humeur.

 

Alle nadelen op een rijtje met 2 tot 3 grote maaltijden:

 

 • Vertragen de stofwisseling
 • Vertragen de vetverbranding
 • Verhogen de vetopslag
 • Verminderen energie
 • Slecht humeur.

Het lichaam moet eigenlijk gezien worden als een machine die constant moet blijven werken, dus onze machine(stofwisseling) moet constant werken.

 

Na een héél lange zoektocht en meerdere diëten uitgetest te hebben bij mijn mensen in de omgeving, ben ik uitgekomen bij het "geengedoe" (nononsense) dieet, dit dieet is voornamelijk gericht op de stofwisseling, door dit dieet kan de stofwisseling namelijk met 30% worden verhoogd, ook wordt door het regelmatig van een maaltijd te benutten de zoete/hartige drang veel minder.

Het idee achter dit dieet is namelijk dat je de hele dag(4tot6 maaltijden) zult eten, daardoor kan de machine(ons lichaam) blijven verbranden en een stillend hongergevoel geven. We kennen namelijk allemaal, zoveel mogelijk calorieën beperken om zo tot snel de extra kilootjes eraf te krijgen, eigenlijk doen we hiermee het lichaam laten uithongeren, werkt snel en misschien effectief maar zoals de meeste(ook ik ja) wel ervaren is dit niet van lange aard effectief en vol te houden met als het gevolg dat het er weer dubbel aankomt( weet u nog het zinnetje: hé ik krijg eindelijk eten) Bij het geengedoe dieet is het effect juist op langere termijn meer merkbaar en zichtbaar. Het geengedoe dieet houd de stofwisseling bezig waardoor het voor langere periode op het juiste niveau blijft. Volgens het geengedoe moeten de maaltijden vetarm en suikervrij zijn. 

Ik mis mijn brood ....

ik mis mijn (light)zoetbeleg....

Ik mis mijn aardappelen...

Ik mis mijn pasta gerechten....

Komen deze zinnen je bekend voor dan heb ik goed nieuws voor je want dit zal je bij het geengedoe dieet niet horen!

Oke! wij weten nu dat we onze machine(lichaam) moeten laten draaien maar wat nu als ik klaar ben met het geengedoe weekschema(5 weken) het bekende "jojo effect"? Uiteraard mag je zolang als je wilt met het weekschema doorgaan, mag u maaltijden vervangen/verminderen of weglaten, je zult merken dat het lichaam gewend is geraakt aan meerdere maaltijden per dag en dat je dit ook zal blijven aanhouden waardoor het lichaam blijft verbranden en ook als u weer (ongezonde) snacks gaat benutten.

Eigenlijk héél simpel.....de machine laten draaien! 

 

Wilt u er meer over weten volg of like ons op:

Facebook: Afslank4me

 

 

Wij geven dit samengesteld weekschema gratis bij onze Garcinia complex 

 

Heb je vragen/ervaringen? Laat dan hieronder u reactie achter.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.